Primair contactpersoon doorgeven

Primair contactpersoon doorgeven


Wilt u zo vriendelijk zijn bij wijziging van primair contactpersoon en/of tekenbevoegde Beroepspraktijkovereenkomsten (BPVO’s) binnen uw organisatie door te geven aan het SBBL?

Zo voorkomen we dat mail en BPVO’s uw organisatie niet bereiken.

Binnenkort gaan wij over naar digitale ondertekening van de BPVO’s. Dit betekent dat juiste gegevens van primair contactpersoon en tekenbevoegde BPVO’s in onze administratie van groot belang zijn.

Rol Primair Contactpersoon:

Dit is de gebruiker binnen B3Net waarnaar alle berichtgeving (planning, werving, voordracht studenten, etc.) rechtstreeks wordt gestuurd vanuit B3Net namens het SBBL ROC Mondriaan. Deze persoon dient ervoor te zorgen dat deze berichtgeving binnen de organisatie wordt gecommuniceerd.

Rol Tekenbevoegde BPVO:

Dit is de gebruiker binnen B3Net die tekenbevoegd is om de beroepspraktijkovereenkomsten (BPVO’s) namens de organisatie te mogen ondertekenen. Wie de tekenbevoegde is voor de BPVO’s, wordt via onderlinge afspraak binnen de organisatie bepaald. Mocht iemand anders dan bij ons geregistreerd het contract tekenen dan is het contract ongeldig.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Primair contactpersoon doorgeven

Wilt u zo vriendelijk zijn bij wijziging van primair contactpersoon en/of tekenbevoegde Beroepspraktijkovereenkomsten (BPVO’s) binnen uw organisatie door te geven aan het SBBL? Zo voorkomen we dat mail en BPVO’s uw organisatie niet bereiken. Binnenkort gaan wij over naar digitale ondertekening...