Studenten

Reistijd

Wij proberen altijd een stageplaats te vinden bij jou in de buurt en anders in de buurt van de school waar jij je opleiding volgt.

Als wij geen stageplaats in de buurt vinden hanteren wij een maximale reistijd van 5 kwartier (van deur tot deur, enkele reis).

Hiervoor raadplegen wij de reisplanner op www.9292ov.nl. Dit gebeurt op basis van dagdienst. 

Als jij op het stage-aanvraagformulier aangeeft dat je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer dan raadplegen wij de routeplanner voor autowegen.

Woonachtig buiten regio?

In het geval je buiten de regio woont, zoeken we een stageplaats binnen de regio. Uitzondering:

Met toestemming van het SBBL én contactdocent betreffende opleiding mag je zelf een stageplaats buiten de regio zoeken. Deze toestemming is noodzakelijk om te vermijden dat het SBBL onnodig voor jou ook op zoek gaat naar een stageplaats.

Wij verstaan onder binnen de regio globaal:

Regio Haaglanden, Delfland, Westland en Bollenstreek.

(Rotterdam wordt buiten de regio beschouwd).

Digitalisering BPVO’s

SBBL maakt de BPVO’s. Dit proces is inmiddels gedigitaliseerd. De door schooldirecteur ondertekende BPVO wordt digitaal naar het school-emailadres van de student gestuurd. Vóór aanvang van de stage dient de student de BPVO te ondertekenen. Dit nadat het leerbedrijf digitaal...

Reistijd naar stagelocatie

Het SBBL houdt een maximale reistijd aan van 5 kwartier naar de locatie waar je stageloopt. Deze reisduur geldt voor zowel de heenreis als de terugreis apart. Uiteraard probeert het SBBL de reisduur zo kort mogelijk te houden. In verband...